Monday, April 1, 2019

Hea Uudis


2020. aasta alguses toob Apple turule uue äppi iPhone jaoks.

Äppi nimeks saab CoachIt.

Kuna tehnika arenguga on jäänud osad senised töökohad ajale jalgu, siis on aeg muutusteks ka treeneri töökohaga.

CoachIt äpp võimaldab kasutajal oma telefoni mängu kõrvale panna ja koos kaameraga ta salvestab käimasolevat trenni/mängu ning tuvastab kõik su vead ja vajaka jäämised.

Kui mängid näiteks võistlustel olulist kohtumist, siis intervallide ajal saad telefonist head nõu: kuhu lüüa, mis hoiet rohkem kasutada, ergutab rohkem pingutama ja kui väga hästi läheb, siis kritiseerib meelega jpm.

Samuti saab äppi syncida ka Apple nutikellaga, et ei peaks intervallini ootama, et telefonilt abi saada – lihtsalt vaatad punkti vahel kella ja saad nippe, mida muuta.

Apple CEO Tim Cooki sõnul katsetavad nad äppi esialgu mõnel veidi ebapopulaarsemal spordialal, sest ei tea, kui palju nõudlust võib äppil tulla. Teiste katsealade juurde kuuluvad ka näiteks curling, 50km käimine ja male.

Igaüks saab osta uue tehnoloogia enda iPhone 49 dollari eest. Kui Sa ei ole rahul tulemustega, siis võid lihtsalt uninstallida äppi, kuid raha kahjuks tagasi ei saa.

Igati rõõmus uudis sulgpallisõpradele üle terve maailma, kuid samas peavad võibolla paljud treenerid endale uut töökohta otsima hakkama. Nagu öeldakse : „Igal asjal omad head ja vead.“



No comments:

Post a Comment