Tuesday, May 31, 2022

Hiiumaa Turniir 2022

 Rikkaliku ajalooga Hiiumaa Sulgpalliklubi Tuti Turniir toimus 28. Mail uues Hiiumaa Spordikeskuses. Mitmendat korda? 30. peal läks isegi korraldajatel lugemine sassi. 

Kuigi ametlikus Sulgpalliliidu kalendris võistlust ei ole ja edetabelipunkte teenida ei saa, tulevad sulgpallurid üle Eesti kokku - lausa poolsalaja, kuna nimekirja osalejatest said teada praami peal, kui mitte hiljem.

Kohale jõudes saad aru, et tegelikult pole vahet, keda pole ammu näinud, kellega paari mängid või keda esimest korda kohtad - kõik on ühel lainel, et veeta meeleolukas nädalavahetus sulgpallisõpradega varasuvisel Hiiumaal.

Mängijaid oli 88 ja huvitava faktina olgu öeldud, et see on ainuke võistlus, kus on vanusepiirang ja põhjusega - iga laps pole valmis veel ennast ohverdavaid sukeldumisi ehk “liblikaid” sulgpalli korüfeede esituses nägema.

Võisteldi kolmes tugevusgrupis mees ja naispaarides, samuti segapaarides, kus paarilised loositi. 

Mõned olid ajas tagasi rännanud asudes võistlustulle üleni valges kostüümis, sportlike vestidega ja puureketidega, sest ega reketid ei mängi. Kogemused ja mõnikord ka stiilipunktid loevad!

Korraldajad olid hoolitsenud, et iga osaleja saaks mälestuseks väikese meene, maitsvat tuulehaugi, seljankat, kringlit. 

Pikk võistluspäev lõpetati Rannapaargu lounges, kus pakuti head paremat, tunnustati iga liiga esikolmikut, jagati muljeid ja vallutati tantsupõrand.

Hiiumaa Turniiril on mingi võlu, mis toob inimesed kokku, et nautida sulgpalli, seltskonda ja suve algust. Peab meeldima ja järgmise korrani - kindlasti!




No comments:

Post a Comment