Tuesday, May 3, 2022

Kui Ma Oleksin ... VOL 2

 GRETEL SAADOJA



1) KMO treener

Kiidaksin tema pealehakkamist ja come bäcki, mis ta sulgpalli tegi. Ei ole lihtne töö ja pere kõrvalt sellisel tasemel mängida.

Kõva võitleja ja võtab ka treeningmänge väga tõsiselt.

Kui natuke nuriseda, siis kiires mängus jäävad löögiliigutused tsipa suureks, aga selline ongi tema stiil.

2) KMO paarismängupartner

Greteliga võib segapaari mängida igatepidi - traditsiooniliselt ees/taga, kõrvuti ringiratast ja isegi taga/ees, sest neiu kohta on tal tagaväljakult korralik suvine “rabarber” (rabak rahvakeeli) varnast võtta.

Kui ta väljakul on, siis ta on “all-business” , muljetada võib veidi pauside ajal, aga kui ikka sulka mängimise aeg, siis tuleb hagu anda.

3) KMO vastane

Õnneks pole ma Greteli vastu üksikut pidanud mängima, sest vaevalt, et mul sealt head resultaati oleks oodata. Kui siis ainult sisse murtud palliga, mis lendab nagu kuul.

Paarismängus meeldib talle pallivahetusi dikteerida, eriti terav on tal eeskäsi. Tema vastu matkiks klassikalist “parim-kaitse-on-rünnak” strateegiat.


RAINER KALJUMÄE



1) KMO treener

Mis tunne oleks olla mitmekordse Aasta Treeneri treener? Ei tea, aga ma võtaks iisi-piisilt. Paneks Raineri triatlone tegema, et poiss vormis ikka püsiks. Tahtmist mehel on, kohati vb liiga palju.

Tehnilised elemendid on fantastiliselt omandatud.

2) KMO paarismängupartner

Laseksin Raineril toimetada tagaväljakul - tema smash on siiani säilitanud kõlblik kuni kuupäeva :) Väljakult eemal on temaga lõbus, ega ta suu peale pole kukkunud, väike kild ja tögamine käis temaga mängimise juurde.

3) KMO vastane

Kõigepealt bluffiks enne mängu, et nägin, kuidas unes võitsin Axelseni. Tegelikult unistasin niisama Raineri võitmisest üksikmängus.

Paarismängus ma usun, et õige tähtede seisu ja partnerite korral, poleks seis nii hapu. 

Kasutaksin Raineri vastu tema enda relva, milleks on enesekindlus - isegi, kui tundub, et laev on võidusadamasse tüürimas, siis pingelises mängulõpus on kõik võimalik - ka 7. hõbemedal :)


No comments:

Post a Comment