Wednesday, January 30, 2013

Hiromantide tuleproov 2

MEESPAAR - ARU/MÄNGEL

Eelmise aasta hõbedapaar läheb see aasta kindlasti veel näljasemalt võistlustele vastu. Aru on Tallinna Kalevi trennides vormi lihvinud ning kodus vastu seina servi harjutanud.  Mängel väga trenni pole teinud, kuid astus detsembris Tondiraba klubisse ja sai sealt uut varustust. See mõjus talle väga stimuleerivalt.

Veerandfinaal Sorge/Veede 12/21 23/21 21/18
Riga Babolat Openilt teise koha saanud veteranpaar haarab alguses ohjad. Teises geimis juhitakse, kuid siis eksib pukikohtunik kahel korral piirilugemisega - Sorge on maruvihane ja nõuab uut pukikohtunikku. Vastatakse hoopis kollase kaardiga. Aru/Mängel leiavad mõned lisakäigud ning olukorda ei päästa isegi paar Veede-liblikat.

Poolfinaal Must/Rääbis 10/21 21/19 21/15
Trummipõrina saatel võidab Triitoni paar esimese geimi kindlalt. "Ea-ea-ea!" kostub treeneripingilt, aga teises geimis hakkavad Rääbisel 19/16 eduseisul võiduvärinad. Aru teeb 5 ulmelist servi ja isegi Mustal pole nendele vastumürki. Kolmandas geimis võtab Mängel liblikate näol paar tehnilist time-outi ja mängutempo on surmatud. Aru/Mängel tunnevad ennast sellises mängus nagu "rääbised vees" ning asi ants.

Finaal Küüts/Maiste 7/21 22/20 21/18
Laupäeva õhtul kutsub heas tujus Küüts finaalivastased viisakalt oma sünnipäeva tähistama. Esialgne jutt oli, et tort ja kohvi, kuid üks asi viib teiseni ning viimane olukord, mis Aru/Mängel mäletavad on, et nende laev on lastitud kõrge kaarega taha servidega.
Peakohtunik Marandi paneb Maiste otse peale üksikut paari mängima, sest tal tuli nii hästi välja ja väsimusmärgid puudusid. Puhtalt adrenaliini pealt põrmustavad nad Küütsiga esimese geimi. Teises teevad Aru/Mängel hooaja parima geimi viies mängu otsustavasse. Kolmandas Küüts/Maiste 18/15 eduseisul hakkab publikust laps nutma ja kõik on häiritud ,välja arvatud Aru, kes on sellega harjunud ja talletab hoopis lisaenergiat sellest. Tõelise tuhkatriinu lõpuga tulevad Aru/Mängel meespaaris kullale.


No comments:

Post a Comment