Sunday, March 30, 2014

Ants Mängeli "Dream Match"

2020. aasta Eesti meistrivõistluste meesüksikmängu finaal

(Uus süsteem: võitja saab olümpiale!)


VASTANE

Nimi: Raul Must
Hüüdnimi: Must Win
Tugevus: Hüüdnimi
Nõrkus: Eestis pole



KANGELANE

Nimi: Ants Mängel
Heal lapsel mitu hüüdnime: Mängel->Mõngel->Džungel->Džunki
Tugevus: Usk iseendasse
Nõrkus: Mitte jõudmine


ENNE MÄNGU

Ärkan päikesetõusuga, esimese asjana panen "Survivor - Eye of the tiger" loo korduse peale. Teen 50 kätekõverdust ja pühendan need kõikidele oma FB sõpradele. Moosin ära Laura Vana, kes teeb mängupäeva hommikul mulle Vanapere köögikatsetused.

MÄNG

Lähen tõelise tiigrina väljakule, sest nii juhtub kui oled mitmeid tunde Rocky lugu kuulanud. Esimene geim lähen 10:0 juhtima ja saali vaatama tulnud Gert Kullamäe hakkab tagareas barankasi jagama. Autopiloodil jõuan 20:10 eduseisuni, kuid siis teeb Must 9 oma elu parimat punkti. 19:20 seisul võtab aga servikohtunik Ago Tiiman jalavea.

Teises geimis mängin ilueedit ja hoian energiat otsustavaks, sest 3. geimis on palju stiilsem võita. Kaotan 1:21, ainukese punkti saan eeskujulikult sooritatud liblika eest.

Otsustavas geimis vahetan särki ning panen endale selga Heiki Sorge 2005. aastal tiitli toonud särgi. See annab kuskilt lisaenergiat ja püsin intervallini mängus, 10:11 Mustale. Õpetussõnu tuleb aga üllatuslikult andma Rauli treener Mart Siliksaar, kes ütleb, et teeb mulle lõuna välja, kui võidan. Rohkem motivatsiooni mul vaja pole ning sprindin finišisse 21:13.

PEALE MÄNGU

After party õhtujuht on Ville Lang ning koos sulgpallisõpradega nõksutame puusi ööklubis Amigo. Arve maksab Europark.

1 comment: