Sunday, November 15, 2015

Ennustuse kokkuvõte ja huvitavad olukorrad

Meesüksik - 7/14, 50%
Naisüksik - 6/6, 100%
Meespaar - 5/7, 71%
Naispaar - 7/7, 100%
Segapaar - 7/7, 100%

Kokku - 32/41, 78%



Mängivad Tanel Namm ja Rainer Kaljumäe. Põnev tasavägine matš ja Kaljumäel õnnestub kolmanda geimis natuke ette rebida. Seis ongi 20:15, Rainer jalutab pall käes väljakul ringi ja keskendub serviks. Asend sisse võetud ja valmistub juba hoogu võtma, kui tagant hüüab üks Triitoni mängija pea et üle saali:"Rainer, kust palle saab?"
Mängiva treeneri võlud!

Laupäeval nägin midagi väga harva esinevat. Mikk Õunmaa mängis Kristjan Täheranna vastu üksikut. Seis pingeline, kolmas geim, 20:17 Miku kasuks, kui Täherand tõstab võrgust kõrge tõste taha ja pall kukub ülimalt kahtlaselt piiri lähedale. Punktilugeja paneb juba 21, kuid Mikk ei rõõmusta veel. Vaatab küsivalt Täheranna otsa, mille peale viimane ütleb selgelt:"Sees pall!". Ei mingit kulmu kergitamist, pall vastasele ja mängime edasi! Ning järgmise punktiga vormistab matšivõidu.

Mis juhtus tal poolfinaalis Kaljumäe vastu? Esimese geimi otsustavad punktid, seis võis olla 17:18, kui Mikk lööb vaba poole pealt rabaku küljejoone juurde. Kaljumäe selle peale, et vist aut? Pukikohtunik ütleb, et sees. Rainer küsib Mikult: "Mis sinu arvates oli?" Ja vastus tuli, et aut! Punkt Rainerile, geim samuti ning ka mäng.
Ma olen enam kui kindel, et mina ei oleks nendes situatsioonides nii härrasmehelikult suutnud käituda. Usun, et ka enamus teisi mängijaid.

1 comment: