Saturday, November 14, 2015

Täiskasvanute GP2 Ants Mängeli ennustus

Mõni aasta tagasi sai siin ja Facebookis korraldatud ennustusvõistlust. Seekord mitte, kuid selle asemel panen enda sulgpallialased teadmised proovile ja proovin Meistriliiga kulgu ja võitjaid ennustada. Väike oht on, et jään ise lolliks, kuid kui see peaks juhtuma, siis lohutan ennast sellega, et ega ennustamine lihtne ole.

Meistriliiga Meesüksik

Alagruppidest saavad edasi Mikk Järveoja, Mihkel Laanes, Arto Lahtinen, Sander Merits, Karl Kert, Rainer Kaljumäe, Kristjan Täherand. Play offis jõuavad poolfinaali Järveoja/Kert ja Kaljumäe/Täherand,.Finaalis Järveoja/Kaljumäe ning võitjaks tuleb 3 geimiga Kaljumäe, kes suures võidujoovastuses viskab reketi publikusse ja õnnelik pealtvaataja saab ühe hea reketi võrra rikkamaks.

Meistriliiga Naisüksik

Alagruppidest saavad edasi Getter Saar, Kati-Kreet Marran ja Sale-Liis Teesalu. Finaalis kohtuvad Saar/Marran ning võitjaks kroonitakse Saar. Viimane mäng lööb selle hooaja Tondiraba võistluse vaatamisrekordi.

Meistriliiga Meespaar

Poolfinaali jõuavad Kaljurand/Käsner-Kapp/Saunpere ning Lukin/Kivinurm-Aru/Mängel. Finaalis kohtuvad Kaljurand/Käsner ja Lukin/Kivinurm ning võitjaks tulevad valitsevad Eesti Meistrid. Kristjan lööb poole pealt kogu südamest rabaku, kuid tehnika laguneb ning pall maandub taga audis. Lohutuseks Tondiraba audipikkuse hallirekord, kuid maailmarekordist jääb veel paarkend senti puudu.

Meistriliiga Naispaar

Poolfinaali jõuavad Marran/Teesalu-Helm/Laansoo ja Klaos/Sorge-Kaljurand/Margus. Finaalis on vastamisi Marran/Teesalu ja Kaljurand/Margus. Võidavad esimesed ja huvitaval kombel mängitakse kogu mäng nii puhtalt, et vaja läheb ainult ühte palli.

Meistriliiga Segapaar

Poolfinaali mängivad ennast Kaljurand/Kaljurand-Marran/Merits ning Klaos/Käsner-Teesalu/Laanes. Finaalis madistavad kolm geimi Kaljurand/Kaljurand ja Klaos/Käsner. Nagu ka esimene GP saavutavab esimese koha abielupaar. Sõpruse märgiks tehakse auhinnarahad pooleks.


No comments:

Post a Comment