Sunday, June 17, 2018

Tondiraba Hooaja Lõpu Turniir

Laupäeval toimus Tondirabas juuni paarismänguturniir, mis oli ühtlasi ka selle hooaja viimane võistlus. Võisteldi paarismängudes, kusjuures mees -, nais- ja segapaarid kõik ühes koos pannil, kolmes erinevas tugevusgrupis.

Mängisin ise ka koos Mustamäe mitteametliku parima vasakukäelise sulgpalluri Marko Malvaga. Saali tulles oli selline imelik tunne sees, et pagan võtaks, täna tihisid vist ei saa, sest vorm kehva. Aga kui mänguks läks ununes see koheselt, küll aga tuleb kiita vastaseid, kes hüppasid üle enda varju ja näitasid mulle ja Markole koha kätte. Saime ühe geimivõidu ja ühe loobumisvõidu ja jäime napilt poodiumikohast ilma. A-liigas võitsid Pert Puhm ja Alexander Prigorovski.

B-liiga finaalis olid kaks segapaari. Vasakukäeliste salakomando Reio Rull ja Reet Vokk ning vastasteks Omniva klubi praktiliselt väsimatud Sandra Eiduks ja Indrek Raig. Kolmandas geimis juhtisid Raig ja Eiduks 19:13, kuid siis Team RullNokk (nägite, mis ma praegu tegin) ärkas nagu Fööniks tuhast ja tuli valguskiirusel järgi, kuid siiski Omniva klubi raudvara võttis oma.

Pärast võistlust toimus Tondiraba grillhouses Raffa Villas hooaja lõpu pidu. Söödi salatit ja maitsvat liha ning võibolla õnnestus ka mõni nali.

Ega muud midagi, sulgpallisõbrad - kui oli vinge hooaeg ja hoiame jalga pedaalil ning edasi! Kindlasti toimub suvel veel palju erinevaid üritusi üle Eesti. Kui ka püstolreporter Ants Mängel kuhugi peale satub, siis kuuleme veel.

Olge mõnusad!

Pilt eelmine nädal toimunud Pühajärve sulgpallilaagrist.


No comments:

Post a Comment