Tuesday, December 25, 2012

YEI mängijad 5

RAUL MUST

Raul on 25. aastane ja alustas mängimist 8. aastaselt. Lihtne matemaatika ütleb, et ta on mänginud sulgpalli pikalt. Treener Mart Siliksaar.

Suurimateks saavutusteks peab kahel olümpial osalemist ja võitu FIC-il 2010. aastal. Samuti hoiab silma peal Sorge üksikmängu meistritiitlite rekordil - 7 aastat veel võitmatuna minna.

Eesmärk YEI 2013 on võita, samas, kuna viibis peaaegu kolm kuud ajateenistuses, siis ei tunne ennast nii kindla ja tugevana kui võiduks vaja. Jääb filosoofiliseks öeldes eks elu näitab.

Ühte lemmikmängijat pole, aga tema arvates Lin Dan ja Lee Chong Wei on head mängijad.

Lühike lugu: Olen palju mänge võitnud, kus olen nö vastase üle jooksnud. Tavaliselt selle suure jooksmisega väsin ka ise :) Pariisi MM-il mängisin esimeses ringis Domkega. Ta on nii pikk ja tugeva rabakuga, et mänguplaan nägi ette rabakute löömist tagant ja võrgu rullid eest. Sellest tuli täielik õudukas. Mängisin  70min rabak ja võrku. Kes sulgpallist aru saab, see teab, et see on füüsiliselt äärmiselt raske. Kolmanda geimi lõppu ei mäleta ja peale mängu oli korraks selline tunne, et nüüd vist suren ära. Ei suutnud isegi toolil istuda. Pm kukkusin kokku. Tean et Ville Arike tuli kohe intervjuud võtma, aga läks hallist sama targana ära. Ma polnud kontaktivõimeline. Hiljem kui jalad alla sain läksin esimesse ettejuhtuvasse söögikohta, et kiirelt energiavarud taastada. Loomulikult oli selleks suur hamburger koos coca colaga ;) järgmiseks ringiks ei suutnud ka taastuda, kuigi mängude vahel oli üks päev. Nüüd tean, kust tuleb ütlus- jooksin nägemise ära :D

KATARIINA KLIIT


Ta on 16. aastane tütarlaps ja sulgpalli avastas enda jaoks seitse ja pool aastat tagasi. Esimeseks treeneriks oli Silva Loik. Nüüd treenib Aigar Tõnuse ja Jüri Tarto käe all.

Oma parimaks saavutuseks seni peab 5-8ndat kohta EMV naisüksikmängus.

YEI-l pole endale koha näol eesmärki püstitanud, tahab anda endast parima. See sügis on tal olnud üsna vigastuste ning haiguste rohke ja sellest taastumine võtab aega.

Lemmikmängijaks on Indiast pärit Saina Nehwal, just tema mängustiili ja võitlusliku hinge pärast. Kes veel ei tea, siis olümpial sai ta pronksi.

Loodab, et tema parimad saavutused on veel ees.

No comments:

Post a Comment