Friday, March 8, 2019

SULGPALLIDUELL - SEPP vs MÄNGEL

Aktiivne sulgpallur Ragnar Sepp jagas Sulgpalligrupis linki, et Rauli mäng ja tulge vaatama. Selge pilt, muidugi tulen. Vaatan mina streami ja ei saa telepildis aru, kes istub Rauli treeneripingil ja plaksutab õnnestunud punktide üle. Lõpuks vaatan Tournamentsoftwares, kas keegi eestlane veel sel turniiril mängimas - ja tõepoolest, toetajaks ei keegi muu kui Ragnar Sepp.

Tõmbasin FB grupi vestluses sae käima, üks asi viis teiseni (keda huvitab lugege pikem tekst Sulgpallifoorumis ära), igatahes long story short - Sepp tuleb Mängeli üksikmängu skalbi järgi.

Kohtumine leiab aset neljapäeval Tondirabas. Pealtvaatajad on kõik oodatud - Sepa fännid saavad tasuta sisse, kes Mängeli poolt, siis 5 eurot - raha läheb Muruturniiri Noortefondi. (PS!Tulge järgmine nädal Muruturniirile mängima) Kohapeal saab kihlveokontorisse panuseid panna. Olybet teeb järgmisel nädalal koefitsendid ametlikuks. Vereülekanne ei ole lubatud.

Ragnar, sulle ma ütlen seda, et tee jalad soojaks, sul tuleb nagu orav rattas palle väljakul taga ajada. Annan sulle veel viimase võimaluse Kindla Kaotuse Erakonnaga ühendust võtta. Hinnakiri on üleval. Mõtle sellele. Neljapäeval enam tagasiteed ei ole.

Näeme väljakul! Hambad taha, pall maha!

No comments:

Post a Comment